TRABZON / YOMRA - HACI HAKKI ÇALIK ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ

Nis

Okulumuz Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni İbrahim ŞEKER ve okulumuz öğrencileri şehitlik ziyaretinde bulundular.

Nis

Okulumuz Proje sınıfı öğrencilerinin katılımıyla Özdemir Bayraktar Bilim Merkezine gezi düzenlendi.

Nis

Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında okulumuz Beden Eğitimi Öğretmeni Nermin EROĞUL rehberliğinde öğrencilerimizde çevre ve doğa bilinci geliştirme maksadıyla etkinlikler yapıldı. Öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

Dualarımızın kabul edildiği, günahlarımızın affedildiği bir gece olmasını dileriz.

KADİR GECEMİZ MÜBAREK OLSUN

Mrt

Okulumuz iftar programında öğretmen ve öğrencilerimizle bir arada olduk. Katkı sunan herkesten Allah razı olsun.

Mrt

İlçe Müflüğümüzle ortaklaşa düzenlediğimiz iftar programı okulumuzda icra edildi. İlçe Müftümüz Celal MALKOÇ'a katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz. Ayrıca iftarımıza iştirak eden başta İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ayhan YILDIRIM olmak üzere okul müdürlerine, değerli öğretmenlerimize, değerli personelimize ve  sevgili gençlere şükranlarımızı sunuyoruz.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitlerimizi Anma Günü münasebetiyle ilçemizde düzenlenen kompozisyon yarışmasında üçüncülük ödülü alan 10/A (Proje) sınıfı öğrencilerimizden Melek KULOĞLU başarı belgesi, kitap ve para ödülü almıştır. Öğrencimizi başarısından dolayı tebrik ediyoruz.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Gününün 109. yıl dönümü kapsamında okulumuzda program düzenlendi. Programda emeği geçen başta Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Selin Selim İmre'ye ve görevli öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler'inin 109. yıl dönümü münasebetiyle okulumuzda düzenlenecek olan anma programına bütün velilerimiz davetlidir.

Mrt

Felsefe Kulübü öğrencilerimizle  Fatma Küçükakyüz ,Özgür Gürler ve Fatma Yıldırım başkanlığında Sosyal sorumluluk projesi adı altında 35 ağaç dikimi yapıldı. Öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

İstiklal Marşı'mızın "Milli Marş" olarak kabul edilmesinin 103. yılını idrak ederken destansı şiirin müellifi, fikir ve mücadele insanı merhum Mehmet Akif Ersoy'u ve ebediyete irtihal etmiş bütün şehitlerimizi rahmet, gazilerimizi minnet ve şükranla anıyoruz.

"Yüce Allah, bu aziz millete bir kez daha İstiklal Marşı yazdırmasın."

Mrt

Bizleri bu aya ulaştıran Rabbimize sonsuz hamd-ü senalar olsun. Ümmeti olmakla şerefyap olduğumuz Habib-i Hudâ Muhammed Mustafa'ta (s.a.v) selât olsun.

Mrt

Felsefe Kulübü olarak Fatma Küçükakyüz başkanlığında 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü Tarihe ismini yazdıran ilk kadınlarımızı yadederek kutladık.

Mrt

11-A sınıfı dersinde biyoloji öğretmeni Aynur Köktaş gözetiminde kan grubu tayin belirleme ve işte tansiyon ölçme yapıldı.

Mrt

İlçe Müftümüz Celal MALKOÇ, okulumuz erkek öğrencilerine "Ramazan ve Sabır" konulu seminer verdi. Müftümüze sunumlarından dolayı teşekkür ediyoruz.