TRABZON / YOMRA - Hacı Hakkı Çalık Anadolu İmam Hatip Lisesi

Şbt

Dualarımızın kabul olduğu, kalplerimizin nurla dolduğu bir gece geçirmemiz dileğiyle.

MİRAÇ KANDİLİMİZ MÜBAREK OLSUN

Ock

Bir dönemin daha sonuna geldik. Karne törenimizde dönem birincilerini ödüllendirdik.

Ock

Mesleki rehberlik çalışmaları kapsamında öğrencilere üniversite gezisi düzenlenmiştir.

Ock

Dönem sonu etkinlik planı kapsamında Gazze için kermes düzenlendi. Katılım sağlayan tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ock

Öğrencilerimize etkili ders çalışma yöntemleriyle ilgili seminer çalışması yapılmıştır

Şbt

MSÜ sınav başvuruları başlamış olup, öğrencilerimize gerekli bilgilendirmeler yapılmıştır.

Ock

Meslek Dersleri Öğretmenimiz Şeyma ÖZTÜRK rehberliğinde cuma günleri okulumuz kız mescidinde devam eden haftalık sohbetimizin bugünkü konusu "Doğruluk ve Güven". Öğretmenimize ve yaptığı sohbetten dolayı öğrencimiz Ecenur SAĞLAM'a teşekkür ederiz.

Ock

Öğrenciler için Kudüs ve Filistin hakkında farkındalık oluşturmak amacıyla düzenlenen bu programda, emeği geçen başta Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Selin SELİM İMRE ve görev alan bütün öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ock

Okul Müdürümüz Nedim KURT, okulumuz erkek öğrencileriyle İmam Hatipli olma bilinci konulu sohbet gerçekleştirdi.

Ock

12. Sınıf öğrencilerimizle beraber Yomra Belediyesinin düzenlemiş olduğu Kitap Günlerine katılım sağladık.

Ara

"En İyi Afiş Cümlesi ve Tasarımı" yarışmasında okulumuz 10-A Proje Sınıfı öğrencilerimizden Zeynep Hatice AYDIN'ın çalışması ilçemizde birincilik ödülü almıştır. Öğrencimize ve öğrencimize çalışmasında rehberlik eden okulumuz Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Dilek TURAN'a emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Ara

İlimizde, Genç  Hatipler Hutbe Okuma yarışmasına katılım sağladık. Okulumuzu temsil eden öğrencimiz Muhammed Furkan ÖZÜBEK'i  aynı zamanda çalışmaları için emek harcayan İbrahim ÇAVUŞ hocamızı tebrik ederiz.

Ara

İlimizde, Genç  Bilaller Ezan Okuma ve  Genç Hafızlar Hafızlık yarışmasına katılım sağladık. Okulumuzu temsil eden öğrencilerimiz Ümit ŞAHİN ve Muhammed SÜLEYMAN'ı,  aynı zamanda çalışmaları için emek harcayan İbrahim ÇAVUŞ hocamızı tebrik ederiz.

Ara

İlimizde, Genç Nida Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma ve Hafızlık Yarışması Trabzon Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinde düzenlendi. Yarışmada okulumuzu temsil eden öğrencilerimiz Zeynep Zümra COŞKUN ve Hacer ALHAMADİ'yi  aynı zamanda çalışmaları için emek harcayan Firdevs Rumeysa SEMİZ ve Melike GÜL hocalarımızı tebrik ederiz.

Ara

Okulumuz 10. sınıf öğrencilerinden Ahmet  ELMEDDAD "Genç Sadâ Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma" yarışmasına katılım gerçekleştirdi. Öğrencimiz ve Meslek Dersler Öğretmenimizi tebrik eder, başarılarıın devamını dileriz.